Mallisto

125 cm, 165 cm ja 85 cm leveät

Uimarampit

Uimarampeilla parannetaan rannan käytettävyyttä ja tehdään miellyttävä uiminen mahdolliseksi umpeen rehevöityneillä kaislarannoilla ja erittäin vaikeilla kivirannoilla.

Rampit kootaan vakiomittaisista elementeistä jotka liitetään toisiinsa ja katetaan 40×40 cm pihalaatoilla. Pesubetonilaatat tarjoavat karhean ja tasaisen pinnan. Ramppit on valmistettu kauniiksi päälystetystä merialumiinistä.

 

Video asennuksesta

Uimarampin / KahlausLaiturin asennuksesta on uusi vuoden 2016 ohjevideo. Klikkaa video suuremmaksi oikeasta alakulmasta. Tekstitys englanti ja suomi.
Video on myös katsottavissa YouTube-palvelussa. Versio suomeksi täällä ja englanniksi täällä.

 

Millainen uimaramppi?

Uimaramppi T-malli veden alla

Uimaramppi T-malli veden alla

Elementeillä voidaan rakentaa hyvin erimuotoisia käytäviä ja tasanteita sekä maalle että veden alle. Suora polku veteen on perusrakenne. Erilaiset rakenteet toteutetaan lisäämällä ketjuun muita SafeWalk piharakenteita.

Esimerkiksi: Vasemmalla olevassa kuvassa T-mallinen ramppi on koottu 125 cm leveistä elementeistä ja PihaTerassi tasoista. Vasemmalla ylhäällä rampin kulmassa pieni neliön muotoinen PihaTerassi toimii kääntötasona ja suuri neliö tarjoaa veden alla tukevan pohjan esimerkiksi erilaisille vesileikeille.

Ramppia voi täydentää uimaportailla tai maalla PihaPortailla. Kuvia uimaportaista ja portaista on pääsivuston Galleriassa.

 

Valikoima – mallit

Ramppeja valmistetaan kolmea leveyttä: 85 cm, 125 cm ja 165 cm. Runkojen vakiopituudet ovat 120 cm ja 280 cm mutta tilauksesta valmistetaan myös muita pituuksia kuten esimerkiksi 440 cm, 320, 240, 200, 160 cm, jne. Jako on 40 cm ja se tulee pihalaatan mitoista.

Mallisto, turvallisuus, lisäominaisuudet ja hinnat ovat esillä pääsivustolla:

Mallisto ja ominaisuudet