Tekninen ja esteettinen johtoasema

valmistettu ainutlaatuisella tekniikalla

Edelläkävijä vedenalaisissa kulkuväylissä ja -tasoissa

Kapea ramppi veden alla

Kapea ramppi veden alla

Yrityksemme on uranuurtaja vedenalaisten kulkuväylien ja -tasojen rakentamisessa niin Suomessa kuin maailmallakin. Tuotteemme on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla veden alla. Kun tuotteet suoriutuvat niin vaativassa ympäristössä ja selviävät talven jäistä, niin toimivuus kuivalla maalla on selviö.

Olemme ilmeisesti ainoa yritys maailmassa, joka valmistaa kulkuväyliä tarkoitusta varten valmistusta kestävimmästä ja kauniiksi päällystetystä alumiinista. Materiaali ja sen käsittely on teollisesti optimoitu näiden tuotteiden valmistamiseen. – Ainutlaatuisuudesta kertoo tuotteille vuonna 2010 myönnetty INNOSUOMI palkinto.

 

Rampin reuna.

Rampin reuna. Kuva suurenee klikkaamalla.

Alumiinirunko on kestävä, ei ruostu, on myrkytön ja 100% kierrätettävä. Sitä ei madot syö veden alla eikä kuivalla maalla. Ramppi poikkeaa positiivisesti tavallisista kiiltävistä alumiinirakenteista. Sen pinta on uritettu ja siinä on kahdenkertainen päällystys. Pinnoitus tekee pinnan kauniiksi, heijastamattomaksi ja helpommaksi pitää puhtaana. Lisäksi se antaa alumiinille lisäsuojaa erikoisia rasitteita vastaan.

Optimaalinen karheus ja pito saavutetaan kattamalla ramppi muskatulla kivellä päällystetyillä laatoilla.

 

Karhea pinta on turvallisempi

Murskattu kivi katelaattojen pinnassa tarjoaa parhaan otteen jalalle ja pyörille. Ratkaisu on huomattavasti parempi kuin puupintaisen rampin rakentaminen. Vedessä puupinta tulee liukkaaksi ja se on vaikea puhdistaa luistamattomaksi. Tämä on testattu ja koettu. – Tämä on sanottava, vaikka puupintaa yhä yritetään tarjota (sivu 23) veden alle.

 

Minimaalinen ylläpito

Uimarampit asennetaan pysyvästi ja ne tarjoavat karhean ja lähes luistamattoman pinnan. Näin tarve ylläpidolle ja vuosihuolto ovat minimaalisia. Ramppi talvehtii paikoillaan.

 

Laatu – Laatu – Laatu

Vakuutu ramppien laadusta tutustumalla niiden vahvuuksiin ja etuihin.